kamal@كيمو مساعد
الجنس : تاريخ الميلاد : 29/11/1995 تاريخ التسجيل : 17/06/2010 عدد المساهمات : 2092 العمر : 28 الموقع : طريق التوبه
| |
ياسر نايل عضو جديد
الجنس : تاريخ التسجيل : 15/07/2010 عدد المساهمات : 5
| موضوع: رد: بلح الشام الجمعة يوليو 16, 2010 2:22 am | |
| حبيبى اولا تشكر على المجهود العظيم ولكن المقادير غير جيدة | |
|
kamal@كيمو مساعد
الجنس : تاريخ الميلاد : 29/11/1995 تاريخ التسجيل : 17/06/2010 عدد المساهمات : 2092 العمر : 28 الموقع : طريق التوبه
| موضوع: رد: بلح الشام السبت يوليو 17, 2010 12:32 pm | |
| طيب ورينى المقادير جيده انته طباخ اقديم صح | |
|
ياسر نايل عضو جديد
الجنس : تاريخ التسجيل : 15/07/2010 عدد المساهمات : 5
| موضوع: رد: بلح الشام الأحد يوليو 18, 2010 8:54 am | |
| اولا ياكيمو الصور حلوة ولكن البلح البيض تمام والمقادير تمام ولكن بلاش صفار البيض وبعدين الدقيق يكون 500 جرام ونصف معلقه فانليا ثانيا مش كل المقادير اللى على المواقع العربية صحيحة ادخل على مواقع اجنبية | |
|
kamal@كيمو مساعد
الجنس : تاريخ الميلاد : 29/11/1995 تاريخ التسجيل : 17/06/2010 عدد المساهمات : 2092 العمر : 28 الموقع : طريق التوبه
| موضوع: رد: بلح الشام الأحد يوليو 18, 2010 3:33 pm | |
| | |
|
احمد صبرى الشافعى مساعد
الجنس : تاريخ الميلاد : 16/09/1996 تاريخ التسجيل : 16/09/2009 عدد المساهمات : 3230 العمر : 28 الموقع : سيبك انتا
| موضوع: رد: بلح الشام الإثنين يوليو 26, 2010 3:51 am | |
| الر اجل دة بيتكلم كلام زى الفل ولا اية | |
|
kamal@كيمو مساعد
الجنس : تاريخ الميلاد : 29/11/1995 تاريخ التسجيل : 17/06/2010 عدد المساهمات : 2092 العمر : 28 الموقع : طريق التوبه
| موضوع: رد: بلح الشام الإثنين يوليو 26, 2010 2:12 pm | |
| | |
|