اولا الملوخيه اصلا عباره عن شوربه وورق الملوخيه المخروط يبقى ايه اللي بيحكم طعمها؟
طبعا نوع الشوربه وكمان نوع الملوخيه
نبدا بالشوربه
احلى شوربه هي الارانب طبعا يجي بعدها الفراخ اما اللحمه والبط والحمام بيغيروا طعم الملوخيه شويه هاتستغبروا طبعا وتقولوا ده الحمام يعني ملوخيه بس لا الفريك اللي جوه الحمام بيغير طعم الشوربه
نحط ايه ع الشوربه؟
فلفل اسمر بصله كبيره طماطمايه كبيره فصين حبهان وورقة لاورا وبس
متملحيش الشوربه اوي عشان الملوخيه بتبين طعم الملح اوي
نيجي بقى لورق الملوخيه اختاري الملوخيه الصغيره وما يكونش فيها قرون شبه الفلفل لان ده معناها انها عجوزه وطعمها بيطلع وحش
وانتي بتقرطفي اقطعي الورقه من غير العنق ماعدا الشويه اللي